Teatteripaketit

Halkosaaressa kesäinen teatterinautinto nousee huippuunsa. Ammattiteatterin nauruhermoja kutkuttavaa esitystä saa seurata uudessa, katetussa katsomossa. Saarimiljöö, 120-paikkainen viihtyisä ravintola ja palveluja laajentavat yhteistyökumppanit pitävät huolen, että kukin saa sitä mitä tilaa. Autollekin löytyy riittävästi lääniä, mihin parkkeerata.

Teatteripakettimme tarjoaa sinulle viikonloppuelämyksen. Hemmottele itseäsi allasosastollamme, nauti teatterin kulttuurielämyksistä ja herkuttele vielä illan päätteeksi ravintolassamme. Teatteripaketteihimme sisältyvät majoitus, aamiainen ja liput teatteriin sekä kuntosalin ja allasosaston käyttö.

Tutustu ohjelmistoon: http://www.halkosaarenkesateatteri.fi/

 

Teatteripaketit Halkosaaren kesäteatteriin

 

Hallasuon Kukka

Hallasuon Kukka on fiktiivinen tarina Peltoniemen Hintriikasta, nuoresta naisesta, jonka koruton kohtalo on puettu Reino Helismaan kirjoittamiin laulunsanoihin sekä Tapio Rautavaaran tuotantoon yhdessä uusien näytelmään sävellettyjen kappaleiden kanssa.Näytelmä kertoo katsojalleen tarinan, johon sisältyy koko elämän kirjo iloineen ja suruineen. Ennen kaikkea se tarina suuresta rakkaudesta ja siitä, kuinka suuri on yhteisön vaikutus yksilön elämässä – niin hyvässä kuin pahassa.

Majoitus yhden hengen huoneessa: 117 € / vrk
Majoitus kahden hengen huoneessa 87 € / hlö / vrk
Ryhmät: Teatterilippu ja lounas alkaen 30 € / hlö

Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen ja teatterilipun sekä kuntosalin ja allasosaston käytön.

Varaukset: Hotelli Kivitippu, 044 791 0470
Lisätietoja esityksestä: Halkosaaren kesäteatteri, 0400 869 359
Esitysajat ja aikataulut: http://www.halkosaarenkesateatteri.fi/

 

Lisätiedustelut ja varaukset:

Puhelimitse: 044 791 0470
Sähköpostitse: myynti@kivitippu.fi

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.