Tapahtumakalenteri

17.11.2017

✰Ysäribileet palaavat Kivitippuun!!✰

Mahtavissa ensimmäisissä ysäribileissä oli niin hurja meininki, että Kivitippuunhan pitää tulla bailaamaan uudemman kerran! 

Jos missasit ekat bileet, niin nyt on uusi mahdollisuus päästä ysärimenoon mukaan vaikkapa pikkujouluporukalla, kun Kivitippuun saapuu ysäritiskijukat Suomen huipulta!! 100% ysärihittejä on soittamassa Härdelli-radioshow'n ja Club Onniteekin residentti DJ TONY, jonka settiä on kuultu niin radioissa, festareilla kuin hänen omissa klubeissa ja tapahtumissa... ja mukana tällä kertaa yksi maakunnan ahkerimmin keikkailevista ja monipuolisimmista DJ:stä - energinen ja lahjakas DJ AURU!

Eurodance, suomidance, pop, rock ja rap - kaikki vuosikymmenen kovimmat biisit paiskataan tänä iltana tehosekoittimeen ja aineksista leivotaan takuulla kaikille maistuva setti. Luvassa on niin DJ BoBoa kuin Sepi Kumpulaista, dancea Culture Beatista Movetroniin ja rokkihenkistä musaa Offspringista Jaarli Padingtoniin. Näiltä kavereilta tätä matskua löytyy. 

DJ Tony aloitti uransa Lapuan legendaarisesta Simpsiö 969-radiosta vuonna 1993, soittaen omassa ohjelmassaan juurikin eurodancea ja sen ajan hittejä. Tämän miehen levykokoelmasta ei siis juurikaan ysäreitä puutu, ja Tony onkin käynyt 90's-keikoilla niin festareilla, yökerhoissa kuin risteilyilläkin. 

DJ Auru on tuttu näky Seinäjoen ja koko maakunnan bilepaikoista, sillä mies on tehnyt soittohommia jo vuosia ja hallitsee genret housesta klassikkodanceen. Omaa klubitoimintaansakin pyörittävä mies oli messissä mm. Provinssin tämänvuotisessa ravebussissa, ja kahtena vuonna peräkkäin Summerdance-tapahtumissa. Aurusta lisää infoa hänen FB-sivullaan... 

Toivebiisejä otetaan vastaan koko illan, kunhan kyseessä on YSÄRI! Näitä bileitä ei kannata missata, joten pilottitakki päälle, 501:t jalkaan ja vyölaukku kiinni, kohta mennään! 

Liput 10,00€

Ravintola auki klo 03 asti!

Takaisin listaukseen