top of page
Hotelli suljettu

Lappajärven monipuoliset aktiviteetit hyppysissäsi

Kalastus

Kalastuspalvelut Lahnalampi tarjoaa opastettuja kalastusretkiä veneellä Lappajärvellä. Reissut sisältävät kalastustarvikkeet, pelastusliivit, polttoaineet sekä kalastusoppaan palvelut. Reissu kestää 3-6 tuntia ja mukaan mahtuu 2-4 henkilöä. 

Talvisin on myös mahdollista pilkkiä. 

Vesiurheilu

Terrace Kirppu Kivitipun rannassa vuokraa kajakkeja, sup-lautoja sekä vesijettejä. Vuokraa omasi ja vietä hupaisa päivä rannalla seurueesi kanssa!

Tutustu tarkemmin vesiurheilutarjontaan

Talviaktiviteetteja

- Retkiluistelu 

  •  Retkiluistimien vuokraus 8€

​- Hiihto

Katso retkiluistelu- ja hiihtolatujen
huoltotilanne

- Potkukelkkailu retkiluisteluradalla

  • Lainaa kelkka Kivitipun rannasta!

- Laskettelu

- Vuokraa sähköfatbike

Uimaranta

Kivitipun rannassa on uimareille Lappajärven paras uimaranta. Sanotaan että meteoriittitörmäyksen seurauksena syntyneet vedessä liukenevat karbonaatit tekevät vedestä erittäin pehmeää. 

Uimarannalla käytössä myös rantasuihku.

Monipuolinen tarjonta aktiviteetteja 

Georetkeilyä historiallisten ihmeiden ympäröimänä, opastettuja kalastusretkiä Lappajärvellä ja 18-väyläisellä kentällä golffailua. Nämä ovat vain pieni pala laajaa aktiviteettitarjontaa Kivitipussa. Tutustu palveluihimme ja löydä omaan mieleesi sopivaa tekemistä! 

Nauti Lappajärvestä vesiltä käsin

Päästä sisäinen vesipetosi esiin ja nauti Kivitipun laajasta vesiaktiviteetti valikoimasta! Hyppää vauhdikkaan vesijetin kyytiin, ihastu kajakkireissun aikana nähtäviin järvimaisemiin tai osallistu opastettuun kalastusretkeen Lappajärvellä.

Vaelluksen unelmakohde

Kraatterijärvi Geoparkin alueella on useampi vaellus- sekä maastopyöräilyreitti. Reittejä on perheelle soveltuvista haastavampiin.  

Vaelluskengät jalkaan tai hyppy pyörän satulaan ja katse kohti kosmista luontoa ja nähtävyyksiä!

Katso tästä tiedot Lappajärven retkeilyreiteistä

Järviseudulle golfaamaan

Järviseudun Golfseuran kenttä sijaitsee aivan Hotelli Kivitipun vieressä. 18-väyläinen kenttä ihastuttaa luonnonkauneudellaan ja monimuotoisuudellaan. Ensimmäiset 9 väylää pelataan kumpuilevassa metsämaastossa ja takaysi puistomaisessa maisemassa veden äärellä. Erityisyytenä on lahden ylittäminen siipirataslautalla kesken kierroksen.

Golfkausi on toukokuusta lokakuuhun.

Suunnittele matkasi luoksemme

juuri sinun näköiseksesi

Lappajärvellä, Euroopan suurimmalla kraatterijärvellä ja sen ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa – halusitpa sitten metsästää luonnon ihmeitä, seikkailla ja liikkua aktiivisesti tai vain nautiskella upeasta luonnosta.

bottom of page