Lappajärven monipuoliset aktiviteetit hyppysissäsi

Kalastus

Kalastuspalvelut Lahnalampi tarjoaa opastettuja kalastusretkiä veneellä Lappajärvellä. Reissut sisältävät kalastustarvikkeet, pelastusliivit, polttoaineet sekä kalastusoppaan palvelut. Reissu kestää 3-6 tuntia ja mukaan mahtuu 2-4 henkilöä. 

Talvisin on myös mahdollista pilkkiä. 

Vesiurheilu

Terrace Kirppu Kivitipun rannassa vuokraa kajakkeja, sup-lautoja sekä vesijettejä. Vuokraa omasi ja vietä hupaisa päivä rannalla seurueesi kanssa!

Tutustu tarkemmin vesiurheilutarjontaan

Järviristeily

M/S Veannetar on Lappajärvellä risteilevä kaunis puulaiva. Aluksen kotisatama on Kivitipun rannassa. Alus tekee kesäisin opastettuja ryhmämatkoja ja tiettyinä päivinä reittiliikennettä kraatterijärvellä.  Reittiliikeenteen hinta aikuisilta 15€ ja 7-12 vuotiaat 5 €.

Uimaranta

Kivitipun rannassa on uimareille Lappajärven paras uimaranta. Sanotaan että meteoriittitörmäyksen seurauksena syntyneet vedessä liukenevat karbonaatit tekevät vedestä erittäin pehmeää. 

Monipuolinen tarjonta aktiviteetteja 

Georetkeilyä historiallisten ihmeiden ympäröimänä, opastettuja kalastusretkiä Lappajärvellä ja 18-väyläisellä kentällä golffailua. Nämä ovat vain pieni pala laajaa aktiviteettitarjontaa Kivitipussa. Tutustu palveluihimme ja löydä omaan mieleesi sopivaa tekemistä! 

Nauti Lappajärvestä vesiltä käsin

Päästä sisäinen vesipetosi esiin ja nauti Kivitipun laajasta vesiaktiviteetti valikoimasta! Hyppää vauhdikkaan vesijetin kyytiin, ihastu kajakkireissun aikana nähtäviin järvimaisemiin tai osallistu opastettuun kalastusretkeen Lappajärvellä.

Vaelluksen unelmakohde

Kivitipun ympäröivässä luonnossa on useampi vaellus- sekä maastopyöräilyreitti. Reittejä on niin perheelle soveltuvia kuin haastavampia polkuja tottuneille luonnossa liikkuville. Vaelluskengät jalkaan tai hyppy pyörän satulaan ja katse kohti kosmista luontoa ja nähtävyyksiä!

Järviseudulle golfaamaan

Järviseudun Golfseuran kenttä sijaitsee aivan Hotelli Kivitipun vieressä. 18-väyläinen kenttä ihastuttaa luonnonkauneudellaan ja monimuotoisuudellaan. Ensimmäiset 9 väylää pelataan kumpuilevassa metsämaastossa ja takaysi puistomaisessa maisemassa veden äärellä. Erityisyytenä on lahden ylittäminen siipirataslautalla kesken kierroksen.

Golfkausi on toukokuusta lokakuuhun.

”Saunatontun salaisuus” -pakohuone

Jännittävä, yllätyksellinen ja erilainen pakohuonepeli idyllisessä Onnintuvassa, vanhassa pohjalaistalossa Kivitipun vieressä. Pelin kesto on yksi tunti.

Pakohuonepeli
2-4 hlöä 100€
5-10 hlöä 180€

Lahjakortti tulossa pian kauppaan! Sillä välin saat ostettua lahjakortin myynti@kivitippu.fi tai soittamalla 06 5615 000.

Osta lahjakortti

Saunalautta Jamitar

Jamitar on paitsi sauna myös hieno ja hulppea keidas, jossa onnistuvat niin kokoukset, virkistyspäivät, pienet juhlat kuin kaveriporukalla kesäpäivästä nautiskelu.

22 hengelle rekisteröity Jamitar pitää sisällään muun muassa täysin lasitetun kymmenen hengen ruokailu- ja neuvottelutilan. Myös sauna on kymmenelle hengelle. Kokoa lautalla on 12x5 metriä.

Suunnittele matkasi luoksemme

juuri sinun näköiseksesi

Lappajärvellä, Euroopan suurimmalla kraatterijärvellä ja sen ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa – halusitpa sitten metsästää luonnon ihmeitä, seikkailla ja liikkua aktiivisesti tai vain nautiskella upeasta luonnosta.