top of page

Turvallisuus ja hygienia

Kivitippu sijaitsee Euroopan suurimman kraatterijärven rannalla, alle 3000 asukkaan kunnassa, raikkaassa ja puhtaassa järvi-ilmastossa viiden kilometrin etäisyydellä keskustaajamasta. 

PUHTAANAPITO JA SIIVOUS

Puhdistamme ja desinfioimme tilojamme tehostetusti. Mm. ovenkahvat, kaiteet, hissinnapit, tasot, pöydät ja tuolit, lasten syöttötuolit, maksupäätteet ja wc-tilat pyyhitään monta kertaa päivässä. Liinavaatteet ja pyyhkeet pesee Lindström Group -konserniin kuuluva Comforta Oy, joka on hotellien, ravintoloiden ja terveydenhuollon tekstiilipalveluihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Tekstiilit pestään sairaaloiden hygieniastandardien mukaisesti.

VASTAANOTTO

Vastaanottoaulassa on käsien desinfiointiainetta asiakkaita varten ja kädet tulee desinfioida saapuessa. Sisäänkirjautumisessa ja muussa asioinnissa tulee huomioida riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin (2 metriä). Toivomme asiakkaiden käyttävän mahdollisuuksien mukaan lähimaksua ja välttävän käteisen rahan käyttöä. Puhdistamme vastaanottotiskin ja maksupäätteet monta kertaa päivässä. Asiakkaille jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä turvaohjeistus.

KOKOUSTILAT

Kokoustilojen henkilömäärä on rajoitettu turvavälien toteutumiseksi. Vedet ja virvokkeet tarjoillaan pulloissa, muut tarjoilut tarjoillaan annoksina.

RAVINTOLA

Ravintolapalvelut toimivat rajoitetuilla aukioloajoilla ja supistetulla tarjonnalla. Ravintolassa turvaetäisyys on huomioitu
asiakaspaikkojen rajoittamisella, pöytien sijoittelulla ja lisätilojen käyttöönotolla. Aamiainen tarjoillaan buffetista, lounas ja päivällinen lautastarjoiluna. Annokset voi tilata myös mukaan joko paikan päällä tai soittamalla numeroon 044 7910 475.

SAUNA- JA ALLASOSASTO

Rajoitamme sauna- ja allasosaston asiakasmäärää, jotta turvavälien totetuminen on mahdollista. Myös asiakkaiden on huomioitava suositeltava turvaväli muihin asiakkaisiin (2 metriä).

HOITO-OSASTO

Hoitohuoneet, hoitopöydät ja -tuolit sekä hoitovälineet puhdistetaan tehostetusti. Hoitajat käyttävät kasvosuojaimia ja suojakäsineitä aina, kun mahdollista ja huolehtivat käsihygieniastaan tehostetusti.

KUNTOSALI

Asiakkaiden on huomiotava riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin (2 metriä). Asiakkaan on puhdistettava laite harjoituksen jälkeen tilaan varatulla desinfiointiaineella. 

Pikkujoulumajoitus 1 vrk 99€/hlö


Sis. pikkujoulumenu, musiikkilippu, majoitus 2 hh, aamiainen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. 1 hh lisä 30 €.

 

Pikkujouluruokailu arkisin 25,00 €/hlö
(ma-to)

 

Alkuun: Lohta, Paikallista sienisalaattia, Paikallista karpalohilloa, Perunakreemi, Punajuurisiirappia

Pääruoka: Minipotka, Lämmin rosolli, Punaviini-sinappikastike, Lanttupyre

Jälkiruoka: Suklaa-kirsikkakakku, Kahvi/tee

Pöytiintarjoilu.

Pakohuone

Lorem ipsum

bottom of page