top of page

Varaus- ja peruutusehdot

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa varatessasi huoneen suoraan hotellista sähköpostitse tai puhelimitse. Huomaattehan, että varatessanne huoneyön sähköisten varauskanavien kautta, voimassa ovat tällöin verkkokaupan omat ilmoitetut varaus- ja peruutusehdot.
 

Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti.

CHECK-IN JA CHECK-OUT

Hotellihuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä klo 16:00 alkaen saapumispäivänä. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18:00 saakka, ellei myöhempää saapumisaikaa ole sovittu.

Huone on luovutettava viimeistään klo 12:00 lähtöpäivänä, ellei muuta ole sovittu. Myöhäisempi huoneen luovutus on saatavilla lisähintaan 10 €/tunti.

VARAUKSEN MUUTTAMINEN TAI PERUMINEN

Voit muuttaa tai peruuttaa majoitusvarauksesi kuluitta viimeistään saapumista edeltävänä päivänä klo 18 asti (paikallista aikaa). Tämän jälkeen hotellilla on oikeus veloittaa ensimmäisen yön osuus varauksesta, mikäli varaus perutaan sen jälkeen tai asiakas jättää kokonaan saapumatta.

Ennakkomaksuja ei palauteta varauksen peruuntuessa tai arvon muuttuessa. Mikäli haluat siirtää ennakkoon maksetun varauksen ajankohtaa, ole yhteydessä suoraan hotelliin.

ASIAKKAAN VELVOLLISUUDET JA VASTUU


Vieraiden on noudatettava oleskelun aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaismääräyksiä. Hotellin vieras (tai viimekädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa huoneelle tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie huoneesta. Asiakas on myös velvollinen korvaamaan ylilikaisen huoneen siivouskustannukset siltä osin, kun ne ylittävät normaalit siivouskustannukset. Hotellihuoneen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset tulee tehdä jo saapumispäivänä, jotta virheet voidaan korjata. Hotelli Kivitippu ei ole velvollinen hyvittämään asiakasta jälkikäteen tehdyistä huomautuksista. Hotelli ei vastaa huoneisiin jätetyistä tavaroista.

HOTELLIHUONEET

Huonehintaan sisältyy hotelliaamiainen, sauna-allasosaston ja kuntosalin käyttö. Kaikki huoneet Hotelli Kivitipussa ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 100 € siivousmaksun. Asiakkaat vastaavat itse omista matkatavaroistaan, ellei niitä ole annettu hotellin säilytettäviksi. Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Ottakaa aina selville, missä hätäuloskäynnit, hälytyspainikkeet ja palo-sammuttimet sijaitsevat.

ERIKOISTILANTEET – TAPATURMA TAI SAIRASTUMINEN

Vakavissa sairaus- tai tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus, jolloin veloitamme toimistokulut 35 €/huone. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Hotelli Kivitippuun 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

YLIVOIMAINEN ESTE

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai Hotelli Kivitipusta riippumaton este, voi Hotelli Kivitippu perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Hotelli Kivitipulla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen, vähintään saman tasoiseen majoituskohteeseen. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset. Hotellivarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Hotelli Kivitippu käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin Hotelli Kivitipun ehdoissa ei muuta määritellä, noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.

Nämä varaus- ja peruutusehdot koskevat ainoastaan hotellin kotisivujen kautta tehtyjä varauksia.

HOTELLIN YHTEYSTIEDOT:

Hotelli Kivitippu
Nykäläntie 137
62600 Lappajärvi
p. 06 561 5000
myynti@kivitippu.fi

RYHMILLE

Varaus- ja peruutusehdot minimi 20 hengen ryhmille

Hinnoittelu

Hinnat on laskettu tarjouksessa mainitulle henkilömäärälle. Henkilömäärän muuttuminen vaikuttaa hinnoitteluun.

Palvelut

Palvelut ovat maksullisia. Mikäli ryhmä ei ole tilannut palvelupakettia (€ / henkilö), ennakkoon varatut palvelut laskutetaan tarjouksen ja paikan päällä ostetut lisäpalvelut laskutetaan hinnaston mukaan.

Paketti

Palvelupaketti tarkoittaa aina kokonaispakettihintaa (€ / hlö), joka sisältää kaikki asiakkaan ennalta varaamat palvelut. Palvelupakettia ei pureta, vaan se laskutetaan aina sellaisenaan – vaikka joku osanottajista ei olisi käyttänyt kaikkia pakettiin kuuluneita palveluja.

 

TILAISUUDEN JA VARAUSTEN VAHVISTAMINEN SEKÄ LASKUTUSPERUSTEET

 

28 vrk ennen tilaisuutta: tilauksen vahvistaminen

 • alustavat tilavaraukset ja tarvittavat välineet

 • alustava aikataulu

 • asiakkaan yhteyshenkilön nimi ja mahdolliset VIP-vieraat

 

14 vrk ennen tilaisuutta:

 • henkilömäärä

 • menuvalinnat ja tarjoilujen ajankohdat (mahdolliset ruokavaliot ja erityistoivomukset)

 • laskutusosoite, y-tunnus, mahdollinen viite laskuun

 • aikataulun (tulo- ja lähtöaika, ohjelman tarkennettu aikataulu)

 

7 vrk ennen tilaisuutta:

 • ilmoitus, mikäli henkilömäärä muuttunut

 

3 vrk ennen tilaisuutta:

 • ilmoitus, mikäli henkilömäärä muuttunut (laskutusperuste)

 

TILAISUUDEN PERUUTTAMINEN, PERUUTUSEHDOT SEKÄ LASKUTUSPERUSTEET

Mikäli varaus peruuntuu kokonaan, laskutamme asiakasta seuraavasti:

 • peruutus 29 vrk ennen tilaisuutta, ei veloitusta

 • peruutus 14-8 vrk ennen tilaisuutta, 50 % peruutuksen arvosta

 • peruutus 7-3 vrk ennen tilaisuutta, 75 % peruutuksen arvosta

 • peruutus vähemmän kuin 3 vrk ennen, 100 % peruutuksen arvosta

YLIVOIMAINEN ESTE


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) tai Hotelli Kivitipusta riippumaton este esim. pandemia, voi Hotelli Kivitippu tai tilaaja perua varauksen veloituksetta.

YKSITTÄISILLE VARAUKSILLE

bottom of page